Hrisca cruda

Ingrediente
200 g hrisca

Mod de preparare

Se spala boabele de hrisca, se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Dupa 1-2 ore hrisca se inmoaie, se umfla si se poate consuma. Hrisca poate fi inlocuita cu grau, cu conditia sa fie pus la inmuiat cu o seara inainte.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Turtite din grau Turtite din grau

Ingrediente500 g grau curat1 lingurita sare grunjoasa150 ml apaMod de preparareSe macina fin graul (cu o rasnita electrica sau cu o moara casnica de uruiala), obtinandu-se faina integrala, din care se face o coca cu apa si sarea. Se lasa la inmuiat 30…

Grau, hrisca sau mei copt Grau, hrisca sau mei copt

Ingrediente300 g grau, hrisca sau mei1 lingurita sare grunjoasaMod de preparareSe spala bine graul si se pune in tigaie sau ceaun de fonta cu apa si sare, atat cat sa-l acopere. Se lasa la foc iute pana se evapora apa si se amesteca continuu pana graul…

Director de firme

Dictionar culinar