Inghetata de lamaie

Ingrediente
5 lamai mari,
1 litru de apa,
360 g de zahar.

Mod de preparare

Intr-un vas curat, pregatiti un sirop obisnuit din apa si zahar. Dupa 10 minute de clocote mici, adaugati coaja de la lamiie taiata in bucati mici, luati siropul de pe foc si lasati-l sa se raceasca. Puneti in sirop sucul lamiilor bine stoarse, omogenizati, turnati amestecul in cupe si puneti-le la congelator.

Servire:
Cind serviti inghetata, decorati-o cu felii subtiri de lamiie.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Terci de ovaz/ de grau Terci de ovaz/ de grau

Ingrediente: 1 pahar fuigi ovaz / 1 pahar fulgi grau, 2-3 pahare apa, ½ lingurita sare.Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 ora la foc mic.Un jumătate pahar nuci taiate, 2 linguri miere, 3 linguri stafide, 1 pahar lapte se adauga. Se consuma cu…

Clatite cu branza Clatite cu branza

IngredientePentru clatite,1 ceasca smântâna,1 lingura brânza rasa.Umplutura: 300 g brânza,1 lingura smântâna,1 ou,1 lingurita faina,sare.Mod de preparareSe fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat…

Director de firme

Dictionar culinar