Prajitura cu gem

Ingrediente

Blat:

4 oua
200 gr faina
200 gr zahar
1 praf de copt
1 lamaie
4 linguri de apa
2 lg ulei

Crema:
2 pachete biscuiti rasi
nuci pisate
150 gr unt sau margarina
rom
cacao
vanilie
150 gr zahar pudra

Mod de preparare

Blat:
Se freaca galbenusul cu zaharul, se pune praful de copt, se adauga apa si uleiul( pe rand cate o lg), se adauga faina si albusul batut spuma. Se unge o tava cu margarina sau unt, se pune coca si se da la cuptor.

Crema:
Se pune deasupra blatului gem si dupa aceasta se întinde crema. Se acopera cu glazura de cacao.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Terci de ovaz/ de grau Terci de ovaz/ de grau

Ingrediente: 1 pahar fuigi ovaz / 1 pahar fulgi grau, 2-3 pahare apa, ½ lingurita sare.Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 ora la foc mic.Un jumătate pahar nuci taiate, 2 linguri miere, 3 linguri stafide, 1 pahar lapte se adauga. Se consuma cu…

Clatite cu branza Clatite cu branza

IngredientePentru clatite,1 ceasca smântâna,1 lingura brânza rasa.Umplutura: 300 g brânza,1 lingura smântâna,1 ou,1 lingurita faina,sare.Mod de preparareSe fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat…

Director de firme

Dictionar culinar