Bile cu rom

Ingrediente
100gr alune razuite
120gr nuca de cocos(fulgi)
100 gr unt sau margarina
100 gr zahar pudra
1 plic zahar vanilat
100 gr ciocolata razuita
4-5 linguri rom

Mod de preparare

Alunele razuite impreuna cu fulgii de nuca de cocos se coc usor apoi se racesc. Se freaca untul pana capata aspect spumos, apoi amestecand continuu se adauga zaharul, zaharul vanilat, ciocolata si romul. in continuare se adauga alunele razuite si fulgii de nuca de cocos si se amesteca pana se obtine o masa uniforma.

Din aceasta compozitie se formeaza mici bile care se tavalesc prin nuca de cocos, nuci razuite sau migdale razuite. Se aseaza bilele in mici forme de hartie si se pun ia rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Terci de ovaz/ de grau Terci de ovaz/ de grau

Ingrediente: 1 pahar fuigi ovaz / 1 pahar fulgi grau, 2-3 pahare apa, ½ lingurita sare.Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 ora la foc mic.Un jumătate pahar nuci taiate, 2 linguri miere, 3 linguri stafide, 1 pahar lapte se adauga. Se consuma cu…

Clatite cu branza Clatite cu branza

IngredientePentru clatite,1 ceasca smântâna,1 lingura brânza rasa.Umplutura: 300 g brânza,1 lingura smântâna,1 ou,1 lingurita faina,sare.Mod de preparareSe fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat…

Director de firme

Dictionar culinar