Pizza vegetariana cu vinete


Ingrediente

Aluat
250 g faina
150 ml apa calduta
un pliculet drojdie (uscata)
doua linguri ulei masline
sare

Umplutura
o vanata
o ceapa
2 catei usturoi
50 g rosii uscate in ulei
sare,
piper, ulei masline

Mod de preparare

Aluatul se prepara dupa reteta cunoscuta si se lasa deoparte, la dospit, la loc caldut. Vanata se taie in bucatele, se sareaza; bucatile se pun intr-o sita de inox si se lasa sa se scurga bine. Ceapa si usturoiul, tocate marunt, se calesc in ulei. Cand ceapa a devenit translucida, se adauga bucatelele de vinete scurse bine de apa, rosiile maruntite, sare, piper, se amesteca bine, se lasa 15 minute la foc domol. Se intinde aluatul pe masa de lucru, presarata cu faina sa nu se lipeasca, se adauga sosul de vinete. Tava se unge cu ulei si se da la cuptor, la 235°C, pentru 20 minute.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pizza de post cu broccoli si tofu Pizza de post cu broccoli si tofu

Ingredientesuc de rosii2 ardei coloraticascaval de post rasbuchetele de brocoli fiertemaslineceapa2 catei de usturoiporumbciuperciMod de preparareFacem un aluat obisnuit de paine din 250 g faina, 1/2 cubulet de drojdie proaspata sau 1 pliculet drojdie(uscata),…

Director de firme

Dictionar culinar