Fursecuri cu fulgi de ovaz

Ingrediente
4 oua
10 linguri zahar
coaja de lamaie
7 lingur nuca
450g fulgi de ovaz

Mod de preparare

4 oua, 10 linguri zahar, coaja de lamaie. Toate se bat bine. Se adauga 7 lingur nuca tocata cu cutitul, si 450g fulgi de ovaz. Se formeaza bile cu mana umeda, care se coc la foc potrivit. Nu trebuie sa fie rumenite. Se pot pastra timp indelungat, in punga de hartie, intr-un loc racoros si uscat (in camara).

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Terci de ovaz/ de grau Terci de ovaz/ de grau

Ingrediente: 1 pahar fuigi ovaz / 1 pahar fulgi grau, 2-3 pahare apa, ½ lingurita sare.Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 ora la foc mic.Un jumătate pahar nuci taiate, 2 linguri miere, 3 linguri stafide, 1 pahar lapte se adauga. Se consuma cu…

Clatite cu branza Clatite cu branza

IngredientePentru clatite,1 ceasca smântâna,1 lingura brânza rasa.Umplutura: 300 g brânza,1 lingura smântâna,1 ou,1 lingurita faina,sare.Mod de preparareSe fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat…

Director de firme

Dictionar culinar