Strudel cu visine

Ingrediente
Pentru foaia de placinta,
Umplutura: 1 kg visine,
150 g zahar,
1 lingura pesmet,
2 linguri unt.

Mod de preparare

Se întinde foaia de placinta. Se scot sâmburii de la 1 kg de visine spalate si se lasa sa stea o ora cu zaharul pisat (daca este tos, trebuie sa fie foarte fin cernut). Se scurge bine de zeama pe care au lasat-o, se împrastie egal pe foaia de placinta stropita cu unt si presarata cu pesmet fin si se continua apoi ca la strudelul cu brânza. Se coace la foc mic circa o ora.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Terci de ovaz/ de grau Terci de ovaz/ de grau

Ingrediente: 1 pahar fuigi ovaz / 1 pahar fulgi grau, 2-3 pahare apa, ½ lingurita sare.Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 ora la foc mic.Un jumătate pahar nuci taiate, 2 linguri miere, 3 linguri stafide, 1 pahar lapte se adauga. Se consuma cu…

Clatite cu branza Clatite cu branza

IngredientePentru clatite,1 ceasca smântâna,1 lingura brânza rasa.Umplutura: 300 g brânza,1 lingura smântâna,1 ou,1 lingurita faina,sare.Mod de preparareSe fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat…

Director de firme

Dictionar culinar