Strudel cu Gris

Ingrediente
- foi de placinta(aluat)

Umplutura:
3 cesti apa,
1/2 ceasca gris,
3 linguri zahar sau miere,
vanilie, sare,
1 lingura unt,
1 lingurita ulei.

Mod de preparare
Se intinde o foaie de placinta. Separat se fierbe grisul in apa. Se indulceste dupa dorinta cu zahar sau cu miere. Se pune un praf de sare si vanilie. Se da grisul la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, astfel incat pasta sa ramana mai moale, ca o crema. Se stropeste foaia de strudel cu o lingura de unt, se intinde grisul si se ruleaza. Se unge o tava cu ulei. Se asaza strudelul si se coace la foc potrivit.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Cozonac cu mac Cozonac cu mac

Ingrediente200 g mac,200 g zahar,3/4 l lapte,2 linguri pesmet,100 g unt,vanilie sau vanilina.Mod de preparareSe spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa clocotita. Se tine astfel cateva ceasuri. Se scurge de apa…

Coltunasi cu cas de oaie Coltunasi cu cas de oaie

Ingrediente1 aluat dospit,2 linguri ulei de masline,2 cepe, un ardei rosu si unul verde,sare,piper, macinat prospat,250 g cas de oaie,8 linguri patrunjel taiat marunt,1 lingura de boia ardei dulceMod de preparareSe prepara aluatul, se pune la dospit,…

Director de firme

Dictionar culinar