Paine prajita cu legume si branza

Ingrediente
1 lingura ulei de masline
1 catel usturoi zdrobit
1 ceapa mare rosie taiata sferturi
225 g ciuperci, taiate felii
175 g frunze spanac
4 felii groase de paine alba
125 g branza, maruntita

Mod de preparare

Se incinge cuptorul foarte bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie incapatoare, se caleste ceapa si  usturoiul 3-4 minute. Se adauga ciupercile si se mai calesc inca 3-4 minute. Se adauga spanacul si se inabuse pana se inmoaie.

Se prajeste painea la prajitorul de paine. Se aseaza amestecul de legume peste paine, se asezoneaza cu sare si piper. Se acopera cu branza si se da la cuptor pana ce branza s-a topit. Se serveste imediat.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar