Omleta cu dovlecei si ardei

Ingrediente
1 ceapa taiata pestisori
1 catel usturoi
1 lingura ulei
3 dovlecei rasi
1 ardei gras taiat in fasii
8 rosii taiate marunt
6 oua
3 linguri lapte
4 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu usturoiul 2 minute. Se adauga dovleceii si ardeiul si se mai lasa pe foc inca 5 minute. Se adauga rosiile. Intre timp se bat ouale cu laptele, se asezoneaza. Se toarne peste legume si se lasa la foc pana se rumeneste bine. Se presara patrunjel tocat.

Se serveste fierbinte cu paine prajita.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Fritata cu ciuperci si dovleac Fritata cu ciuperci si dovleac

Ingrediente550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, 4 linguri ulei, 150 gr. ciuperci, 2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, 8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate, 7 oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare…

Omleta cu cas Omleta cu cas

Ingredienteoua (6), lapte (6 linguri), ulei(3 linguri), faina (1 lingurita), cas (100 g), sare, piper.Mod de preparareGalbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in ule.Servire:Se serveste…

Director de firme

Dictionar culinar