Mini tarte cu rosii si mozarella

Ingrediente
Aluat pentru 8 tarte mici
2 linguri ulei
1 ceapa taiata solzisori
2 catei usturoi
1 ardei gras taiat fin
175 g rosii mici taiate pe jumatate
75 g masline fara samburi
100 g mozarella taiata cubulete
3 oua batute
150 ml lapte
2 linguri busuioc verde

Mod de preparare

Se incinge cuptorul. Se aseaza in cele 8 tarte aluatul, care se acopera cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se indeparteaza boabele de fasole si hartia pergament.

Se incinge uleiul, se calesc timp de 3-4 minute ceapa, cateii de usturoi, apoi se adauga si ardeiul gras si se mai prajesc inca 3 minute. Se adauga in amestecul de ceapa rosiile, maslinele si mozarella. Se amesteca ouale cu laptele si busuiocul. Se pune amestecul de legume in cele 8 tarte si se toarna deasupra amestecul de ou. Se presara deasupra restul de mozarella si se coace 20-25 minute, pana se intareste compozitia.

Se servesc reci cu salata verde.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Oua umplute cu crema de ciuperci Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente10 oua fierte tari,150 g ciuperci,100 g branza,1 lingura margarina,10 rosii,sare,piper,Delikat,usturoi.Mod de preparareSe taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana…

Director de firme

Dictionar culinar