Tortilla cu cartofi

Ingrediente
4 cartofi mari
1 ceapa tocata
4 oua
ulei pentru prajit
sare

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie marunt, se amesteca cu ceapa, se sareaza. Se incinge uleiul si se prajeste amestecul de cartofi, se scot si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se pun intr-un castron. Se bat ouale si se toarna peste cartofi, se amesteca bine. Se prajesc din nou in ulei incins, ca o omleta. Se serveste fierbinte, ornat cu frunze de patrunjel.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Fritata cu ciuperci si dovleac Fritata cu ciuperci si dovleac

Ingrediente550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, 4 linguri ulei, 150 gr. ciuperci, 2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, 8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate, 7 oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare…

Omleta cu cas Omleta cu cas

Ingredienteoua (6), lapte (6 linguri), ulei(3 linguri), faina (1 lingurita), cas (100 g), sare, piper.Mod de preparareGalbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in ule.Servire:Se serveste…

Director de firme

Dictionar culinar