Omleta cu ceapa

Ingrediente
oua ­ 10 bucati
ceapa ­ 100 g
ulei 100 ml.

Mod de preparare

Ouale se spala si se sparg într­un vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste usor în ulei. Se adauga ouale batute, sarea si piperul. Omleta se rumeneste pe o parte si pe alta, întorcandu­se precum o clatita.
Se serveste fierbinte.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Fritata cu ciuperci si dovleac Fritata cu ciuperci si dovleac

Ingrediente550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, 4 linguri ulei, 150 gr. ciuperci, 2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, 8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate, 7 oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare…

Omleta cu cas Omleta cu cas

Ingredienteoua (6), lapte (6 linguri), ulei(3 linguri), faina (1 lingurita), cas (100 g), sare, piper.Mod de preparareGalbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in ule.Servire:Se serveste…

Director de firme

Dictionar culinar