Omleta cu rosii

Ingrediente
oua ­ 10 bucati
rosii proaspete ­ 300 g
ulei 100 ml
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ouale se spala si se sparg într­un vas. Rosiile se spala si se taie cuburi mici.
Ouale se amesteca cu rosiile, sarea, piperul si se adauga în uleiul încins. Se
rumeneste pe o parte si pe cealalta, întorcandu­se precum o clatita.
Se serveste fierbinte.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Fritata cu ciuperci si dovleac Fritata cu ciuperci si dovleac

Ingrediente550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, 4 linguri ulei, 150 gr. ciuperci, 2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, 8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate, 7 oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare…

Omleta cu cas Omleta cu cas

Ingredienteoua (6), lapte (6 linguri), ulei(3 linguri), faina (1 lingurita), cas (100 g), sare, piper.Mod de preparareGalbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in ule.Servire:Se serveste…

Director de firme

Dictionar culinar