Omleta cu cas

Ingrediente
oua (6), lapte (6 linguri), ulei(3 linguri), faina (1 lingurita), cas (100 g), sare, piper.

Mod de preparare

Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in ule.
Servire:
Se serveste fierbinte, presarata cu cas ras.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Fritata cu ciuperci si dovleac Fritata cu ciuperci si dovleac

Ingrediente550 gr. dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja), 15 gr. unt, 4 linguri ulei, 150 gr. ciuperci, 2 bucati usturoi (dupa gust) sfarimat, 8 bucati ceapa de primavara (verde) taiate, 7 oua marime medie - batute ca la omleta, mirodenii(piper,sare…

Omleta taraneasca Omleta taraneasca

Ingredienteoua (5), unt (1 lingura), smantana (2 linguri), ceapa verde (4 fire), marar, sare, piper.Mod de preparareOuale se sparg intr-o farfurie adinca, se adauga ingredientele de mai sus si se bat bine cu furculita. Se toarna in untul incins. Se coace…

Director de firme

Dictionar culinar