Capellini al pomodoro

Ingrediente
Capellini
Rosii coapte
ustroi
busuioc proaspat
sare,piper
ulei de masline

Mod de preparare

Puneti apa cu sare la fiert. Taiati rosiile in 4. Intr-o craticioara, puneti in 2 linguri ulei de masline, usturoi tocat la prajit. Nu lasati ustroiul sa devina rumen, da un gust amarui sosului.

Adaugati bucatile de rosii si frunzele de busuioc. Sarati si piperati dupa gust. In momentul in care observati ca incep rosiile sa sa depieliteze,luati cratita de pe foc..sosul e gata.

Puneti capacul si lasati putin asa acoperit. Intre timp ocupati-va de capellini, pe care le puneti la fiert. In timp ce fierbe pasta invirtiti cu o furculita in oala cu sosul de rosii. Scoateti pileitele din oala cu o furculita

Cand pasta e fiarta, scurgeti apa. In oala cu capellini puneti 1 lingurita de ulei de masline si amestecati putin. Aranjati Capellini pe farfurie, puneti sosul, decorati cu ceva verdem si savurati.

Puteti incearca sa aruncati pastele in tigaia in care ati facut sosul, se imbina mult mai bine aromele.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar