Fasole verde scazuta

Ingrediente
fasole verde cruda sau 1 borcan de fasole conservata
2 cepe, usturoi
1 rosie sau 3 linguri bulion
vegeta naturala, sare, ulei
verdeata
1 ardei

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt. Fasolea se curata si se spala. Se pune la calit in apa, ceapa, fasolea, vegeta naturala, rosia fara coaja tocata marunt si ardeiul tocat marunt. Apoi se adauga apa si se fierbe total. La sfarsit se adauga verdeata tocata marunt, usturoiul pisat, sare si ulei.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar