Pilaf de orez cu ciuperci

Ingrediente
1 kg ciuperci
2 cepe
250 g orez
vegeta naturala
pasta de ardei sau 1 ardei
sare, ulei, patrunjel verde,Â
bulion

Mod de preparare
Se curata ceapa si se toaca marunt; se pune la calit in apa cu vegeta naturala, 2 linguri de bulionsi ardeiul tocat marunt.Â
Ciupercile se curata, se spala si se taie bucatele si se adauga la ceapa calita. Orezul se alege, se spala ?®n maimulte ape si se adauga la celelalte ingrediente calite si se comaleteaza cu apa pentru fierbere totala. Se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul oalei. Pe parcursul fierberii se mai adauda apa. Cand totul este fiert, se adauga sare dupa gust, patrunjelul verde tocat marunt, iar dupa ce s-a mai racit putin se adauga putin ulei. Dupa gust se mai pot adauga si alte condimente oregano, maghiran, salvie etc.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar