Perisoare de legume

Ingrediente
3 cepe mari
4 linguri de orez
6-7 linguri soia granule
4 oua intregi
6-7 linguri pesmet

Mod de preparare

3 cepe mari se toaca marunt si se calesc in apa si ulei. Se adauga 4 linguri de orez , si se continua fierberea timp de 3 minute. Se stinge focul si se pun 6-7 linguri soia granule, 4 oua intregi, si 6-7 linguri pesmet. Pentru siguranta se poate pune si o lingura de faina. Se condimenteaza cu vegeta. Cu mana uda, se formeaza perisoare care se pun in apa clocotita si se fierb cateva minute. Se poate scoate o perisoara pentru a se incerca daca este bine fiarta. Se pot folosi la supa, bors, sau cu sos si piure de cartofi, ca fel doi.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar