Paste cu legume si tofu

Ingrediente
400 gr paste fara ou
tofu
2 morcovi
1 ardei rosu
1/2 ardei iute
o ceapa mica
300 gr ciuperci
un dovlecel mic
sare, piper
condeimente
3-4 linguri ulei de palmier

Mod de preparare

1. Curatam legumele (dovlecelul, ceapa, ardeii, morcovii si ciupercile) si le taiem marunt. Le punem in ulei la calit. In alta cratita, punem la calit tofu pana acesta se rumeneste bine. Cand tofu este gata, amestecati-l cu legumele.

2. In acelasi timp fierbeti pastele separat si dupa ce s-au fiert, le scoateti si le clatiti cu apa rece. Le puneti la scurs.

3. Dupa ce s-au scurs, adaugati pastele deasupra legumelelor cu tofu si amestecati bine. 

Pofta buna!

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar