Legume la cuptor

Ingrediente
2 dovlecei micuti (ca pentru dovlecel pane)
4 morcovi medii
2 cepe medii
2 cartofi mari
2 bucati de usturoi
ulei de masline sau de floarea soarelui
sare
piper

Mod de preparare

Se curata si se spala toate legumele. Se taie dovleceii, morcovii si cepele in 4. Cartofii se taie cubulete medii. Usturoiul se curata si nu se taie. Se pun toate legumele intr-o oala de yena (neaparat cu capac sau acoperite cu folie de aluminiu) impreuna cu putin ulei, sare si piper la cuptor la foc mediu pana pot fi patrunse.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar