Supa Minestrone

Ingrediente
1 l apa, 200 g fasole uscata, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mica, o mana de fasole verde, 2 cartofi, 1/2 varza mica, 1 conopida mica, 1 dovlecel, 3 rosii sau 2 linguri bulion de rosii, 100 g macaroane, 200 g branza telemea, 2 linguri de ulei, 4 catei de usturoi

Mod de preparare

Se fierbe fasolea uscata cu putina apa la foc mic. Dupa ce a dat vreo doua clocote, se lasa sa fiarba impreuna cu un morcov, un patrunjel si o ceapa, toate taiate marunt. Se adauga apoi pe rand dupa timpul cat trebuie sa fiarba: fasolea verde, cartofii, varza, dovlecelul, toate taiate in bucati potrivite, o conopida mica desfacute in buchete, rosiile sau bulion de rosii si la urma macaroanele.
In timp ce fierbe zarzavatul, se freaca branza telemea cu uleiul, pus cate putin odata si se adauga usturoiul bine sfaramat. Se amesteca bine pana se face o crema spumoasa. Se pune putina supa sa se subtieze, apoi se toarna cu totul in cratita de supa, se gusta de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Supa de ciuperci Supa de ciuperci

Ingrediente: 2 cani ciuperci taiate marunt,2 cepe mari taiate marunt,1 lingură ulei,4 cani apa,1 cana lapte,2 linguri faina,1 lingurita sare,patrunjel taiat marunt.Ciupercile si ceapa se innabusa la foc mic in putina apa si o lingura de ulei. Dupa aceea…

Bors rusesc Bors rusesc

Ingredientesfecla rosie (500 g), telina (1), praji (2), morcovi (3), patrunjel (1), varza (1/2), ulei(3 linguri), faina (1 lingura), bulion (3 linguri), dafin (1 foaie), marar, sare, smantana (1 pahar)Mod de preparareZarzavatul se curata, se spala si…

Director de firme

Dictionar culinar