Budinca de praz

Ingrediente
6 fire praz, 200 g branza de oi, 3 oua, 200 g unt, 3-4 linguri pesmet, sos de smantana cu lamaie

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie prazul rotogoale foarte subtiri. Se prajesc in unt pana se rumeneste. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se amesteca cu ouale batute si amestecate cu branza rasa si pesmet. Se aseaza compozitia intr-o forma de budinca presarata cu pesmet si se da la cuptor 20-25 minute.
Servire: Se serveste imediat cu sos de smantana cu lamaie

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar