Budinca de ciuperci

Ingrediente
3 felii de paine, 300 g ciuperci, 5 oua, 4 linguri smantana, 2 linguri ulei, 1 ceapa mica, 1/2 pahar lapte, verdeata, 10  linguri de sos de ciuperci, sare, piper

Mod de preparare

Se moaie feliile de paine in lapte. Se spala cateva ciuperci si se pun la fiert. Cand sunt gata se trec prin masina de tocat, apoi se storc chiflele muiate in lapte si se trec de doua ori prin masina impreuna cu ciupercile. Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt, la care se adauga verdeata tocata si se toarna peste ciuperci. Se adauga pe rand galbenusurile si se freaca bine, se potriveste de sare si piper, se adauga smantana si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma si se fierbe o ora in baie de apa.
Servire: Budinca se serveste cu sos de ciuperci facut cu 2 lingurite de faina calita in ulei, cu lapte, smantana si sare.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar