Paste cu legume

Ingrediente
1 punga cu paste lungi, 1 ardei gras, o ceapa mare, 1 vinata, 1 morcov, doua rosii, 1 lingura bulion, 1 lingurita mustar, ulei, sare, piper, patrunjel verde

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca cu putin ulei. Vinata se taie cubulete, ardeiul fis ii, morcovul se da pe razatoarea mare, apoi se calesc impreuna in ulei pina se inmoaie. Se prepara sosul: ceapa taiata marunt se prajeste in putin ulei, dupa care se adauga bulionul si mustarul. Se adauga 200 ml apa, apoi sare, piper si alte mirodenii, dupa gust. Se mai lasa cca 3 minute la foc mic. Legumele calite se aseaza peste paste, iar deasupra se toarna sosul fierbinte. Se orneaza cu felii de rosii si patrunjel verde, tocat.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar