Chiftele de linte

Ingrediente
250 g linte,
1 felie pâine,
1 ceapa mica,
1 ou,
sare,
piper,
1 lingura faina,
2 linguri ulei.

Mod de preparare

Se fierbe lintea asa cum s-a aratat mai sus. Se scurge bine. Se trece prin masina de tocat adaugând o felie mai groasa de pâine muiata în apa si stoarsa bine, ceapa prajita în ulei, un ou, sare, piper si doi catei de usturoi (dupa gust). Se fac cu mâna chiftele care se dau prin faina si se prajesc în ulei.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar