Linte batuta

Ingrediente
500 g linte,
sare,
2 cepe,
2 linguri ulei.

Mod de preparare

Se pune lintea la fiert, la fel ca mai sus. Se scurge, se trece fierbinte prin sita. Se pune din nou în cratita si se bate pe masina pâna devine spumoasa. Se mai adauga câte putin din apa în care a fiert, ca sa nu fie prea groasa. Se serveste cu ceapa prajita în ulei. Este foarte gustoasa daca la fiert se adauga câteva felii de slanina afumata, taiata marunt, iar înainte de a fi servita, se amesteca cu putin unt proaspat.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar