Chiftele de sparanghel la cuptor

Ingrediente
1 kg sparanghel,
2 l apa,
2 linguri faina,
2 linguri brânza rasa,
1 lingura unt,
3 oua,
3 linguri ulei, 1 ceasca smântâna,
1 lingurita faina, sare.

Mod de preparare

Pentru chiftele se prefera sparanghel cu firul verde si subtire. Se curata si se fierbe la fel ca mai sus si se scurge bine de apa. Se trece prin masina de tocat. Se adauga faina, brânza, o lingura de unt, ouale puse pe rând, sare. Se amesteca totul împreuna. Se face o pasta groasa ca o smântâna. Se ia cu lingura din compozitie, se da drumul într-o tigaie cu uleiul fierbinte si se rumenesc chiftelele pe amândoua partile. Se asaza într-o forma rezistenta la foc. Se toarna deasupra smântâna amestecata cu o lingurita de faina, se presara brânza rasa. Se dau o jumatate de ora la cuptor.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar