Spanac cu ciuperci la cuptor

Ingrediente
1 kg spanac,
150 g ciuperci,
3 linguri unt,
2 linguri brânza rasa.

Mod de preparare

Se alege si se spala spanacul în mai multe ape. Se opareste în apa clocotita, cu sare. Se scurge apasând ca sa iasa toata apa si se pune într-o cratita cu o lingura de unt. Separat se înabusa în unt ciupercile curatite si taiate felii. Se amesteca spanacul cu ciupercile, se adauga brânza rasa si o lingura de unt. Se asaza într-o forma rezistenta la foc, se presara brânza si putin unt, se da câteva minute sa se rumeneasca deasupra.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar