Spaghete cu ciuperci

Ingrediente
ciuperci proaspete/conserva ­ 250 g/150 g
spaghete ­ 300 g
margarina ­ 100 g
sos tomat 350 g
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Macaroanele se rup, se fierb în apa clocotita în care s-a adaugat sare, dupa care se trec sub jet de apa rece. Se prepara sosul tomat. Ciupercile se înabusa în 50 g margarina, se adauga sare, piper, sos tomat si se fierb împreuna 10 minute. Spaghetele se aseaza în tava unsa cu margarina si se tin la cald.
În momentul servirii, se amesteca cu sosul de ciuperci si sosul tomat.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar