Snitel vegetarian din cartofi

Ingrediente
morcovi ­ 750 g telina
radacina ­ 150 g
cartofi ­ 1 kg
patrunjel radacina ­ 200 g
pastarnac radacina ­ 200 g
oua ­ 4 bucati
faina ­ 75 g
ceapa ­ 100 g
patrunjel verde ­ 1 legatura
ulei ­ 200 ml
pesmet ­ 50 g
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Morcovii, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala, se introduc în apa cu sare, se fierb si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Jumatate din cantitatea de cartofi se spala, se introduc în apa cu sare si se fierb în coaja, se curata si se paseaza sau se dau prin masina de tocat. Restul cantitatii de cartofi se curata, se spala, se taie cuburi si se fierbe în apa cu
sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala. Ceapa se înabusa în 50 ml ulei, se amesteca cu legumele taiate (morcovi, telina, patrunjel radacina, pastarnac), se adauga cartofii pasati, 2 oua, sare, piper, patrunjel verde si se amesteca. Se modeleaza în forma de snitel. Se trec prin faina, restul de oua batute, pesmet si se frig în ulei.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur cu patrunjel verde si unt topit
deasupra.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar