Pilaf cu praz - 5 portii

Ingrediente
praz 600 g
orez 250 g
ulei ­ 100 ml
pasta de tomate ­ 50 g
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Prazul se curata, se spala bine, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala în mai multe ape. Pasta de tomate se dilueaza în 50 g de apa. Prazul si orezul se înabusa în ulei cu 50 ml apa, sare, piper, cca 500 ml apa fiarta si se introduc la cuptor 10­12 minute într­un vas acoperit. Se adauga
pasta de tomate si se mai fierb 5 minute.
Se serveste cald.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar