Macaroane cu masline

Ingrediente
1 ceasca masline negre
1 ceapa tocata
1/2 ceasca ulei
1 ardei verde
1/2 kg rosii decojite si taiate felii subtiri sau rosii in bulion
sare, piper
1/2 kg macaroane
verdeata

Mod de preparare

Se scot samburii maslinelor, se pun in apa rece, se fierb 5 minute si se strecoara. Se caleste ceapa in ulei pana se rumeneste. Se adauga apoi ardeiul si rosiile. Sosul se fierbe aproximativ 15 minute. Se adauga sare si piper dupa gust. Catre sfarsit se adauga si maslinele fara samburi. Macaroanele se fierb in apa cu sare, se strecoara, se rastoarna pe platou si se garnisesc cu sosul de masline. Se servesc fierbinti. Cantitatile sunt pentru 5 persoane.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar