Tagliatele cu branza de vaci

Ingrediente
un pachet (200 g) tagliatele
250 g branza de vaca
5 linguri mari de zahar
2 plicuri zahar vanilat
4 oua
stafide

Mod de preparare

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet (pe ale mele scria 6 min) si apoi se pun la scurs. Intre timp se bat cu furculita ouale, se adauga branza, zaharul, zaharul vanilat si stafidele. In aceasta compozitie se pun pastele si se amesteca bine. Apoi totul se toarna intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu pesmet. Apoi se da baga in cuptorul preincalzit.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii

Ingrediente:250 g ciuperci champignons, mici 1 ceapa 3 l.s. unt 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt 500 g rosii taiate bucati (din conserva) piper negru macinat putin zahar 400 g spaghetti 3 l.s. parmezan proaspat ras sareMod de preparare: Ciupercile…

Paste cu dovleac Paste cu dovleac

Ingredientejumatate de punga(cutie) paste de orice fel400g dovleac galben taiat cubulete60g unt1 ceapa tocata1 catel mai mare de usturoi tocat foarte maruntpatrunjelsare,piper3-4 felii branza topita cedaro lingura parmezan rasMod de prepararePastele…

Director de firme

Dictionar culinar