Paste cu dovleac

Ingrediente
jumatate de punga(cutie) paste de orice fel
400g dovleac galben taiat cubulete
60g unt
1 ceapa tocata
1 catel mai mare de usturoi tocat foarte marunt
patrunjel
sare,
piper
3-4 felii branza topita cedar
o lingura parmezan ras

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa si usturoiul se pun la calit in unt apoi se adauga dovleacul. Se prajeste dovleacul pana se inmoaie putin dar nu foarte tare. Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga patrunjelul tocat. Cand pastele sunt fierte se scurg bine si se pun peste sosul cu dovleac apoi se adauga branza cedar rupta bucatele pentru a se topi uniform si lingura de parmezan ras. Se amesteca putin si se stinge focul. Mancarea este gata. Pofta buna!

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii

Ingrediente:250 g ciuperci champignons, mici 1 ceapa 3 l.s. unt 5-6 l.s. frunze de patrunjel, taiate marunt 500 g rosii taiate bucati (din conserva) piper negru macinat putin zahar 400 g spaghetti 3 l.s. parmezan proaspat ras sareMod de preparare: Ciupercile…

Tagliatele cu branza de vaci Tagliatele cu branza de vaci

Ingredienteun pachet (200 g) tagliatele250 g branza de vaca5 linguri mari de zahar2 plicuri zahar vanilat4 ouastafideMod de preparareSe fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet (pe ale mele scria 6 min) si apoi se pun la scurs. Intre timp se bat…

Director de firme

Dictionar culinar