Oua umplute cu crema de ciuperci

Ingrediente
10 oua fierte tari,
150 g ciuperci,
100 g branza,
1 lingura margarina,
10 rosii,
sare,
piper,
Delikat,

usturoi.
Mod de preparare

Se taie un capac in oua pe unde se scoate galbenusul. Ciupercile se toaca marunt si se freaca cu branza si margarina pana se formeaza o pasta. Se adauga sere, piper, usturoi tocat
matunt, Delikat, dupa gust. Se umple fiecare ou cu paste de ciuperci. Se aseaza un strat de maioneza, apoi oul. Din rosie se taie un capacel, se scobeste de miez si se aseaza deasupra oului. Se orneaza cu verdeata tocata marunt si felioare de lamaie.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Pateu de nuci Pateu de nuci

Ingrediente:
6 linguri cu nuci macinate,
300g branza de vaca,
4 linguri smantana,
1 lingură cu sare,
4-5 catei de usturoi,
1 lingură pasta de rosii,
o jumatate lingura cu coriandru macinat,
frunze de telina marunte

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o pasta omogena. Daca este prea uscata, se adauga 2 linguri de lapte.

Sandviciuri picante Sandviciuri picante

Ingredientefelii de paine, 1 ceapa mica, 3-4 oua, 150 g unt, 1 lamiie, 1-2 castraveciori sau gogosari, sareMod de preparareOuale rascoapte si tocate marunt se amesteca cu ceapa tocata fin si cu unt frecat spuma, se acreste cu zeama de lamiie. Se adauga…

Director de firme

Dictionar culinar