Clatite cu branza

Ingrediente
Pentru clatite,
1 ceasca smântâna,
1 lingura brânza rasa.
Umplutura: 300 g brânza,
1 lingura smântâna,
1 ou,
1 lingurita faina,
sare.

Mod de preparare

Se fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat se freaca brânza de vaca cu smântâna, un ou, faina si sare. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele, se întorc marginile înauntru si se ruleaza. Se asaza toate într-o forma rezistenta la foc, se toarna o ceasca de smântâna îndoita cu lapte în care s-a pus putina sare, deasupra se presara brânza rasa si se dau la cuptor o jumatate de ora

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Terci de ovaz/ de grau Terci de ovaz/ de grau

Ingrediente: 1 pahar fuigi ovaz / 1 pahar fulgi grau, 2-3 pahare apa, ½ lingurita sare.Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 ora la foc mic.Un jumătate pahar nuci taiate, 2 linguri miere, 3 linguri stafide, 1 pahar lapte se adauga. Se consuma cu…

Budinca de orez cu mere Budinca de orez cu mere

Ingrediente500 g mere,2 linguri unt topit,4 linguri zahar,1 ceasca orez,1 lingura pesmet,un praf de sare.Mod de preparareSe curata merele, se taie felii si se inabusa intr-o cratita cu putin unt si zahar, dupa gust. Nu se tin sa scada prea tare. Cojile…

Director de firme

Dictionar culinar