Coltunasi cu cas de oaie

Ingrediente
1 aluat dospit,
2 linguri ulei de masline,
2 cepe, un ardei rosu si unul verde,
sare,
piper, macinat prospat,
250 g cas de oaie,
8 linguri patrunjel taiat marunt,
1 lingura de boia ardei dulce

Mod de preparare

Se prepara aluatul, se pune la dospit, se intinde si se fac din el 4 patrate egale. Se incinge uleiul, se taie ceapa marunt si se caleste in acesta. Ardeii se taie in cuburi, se adauga la ceapa si se prajesc impreuna. Se incalzeste cuptorul la 220 grade.Se serveste cu salata de varza.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Cozonac cu mac Cozonac cu mac

Ingrediente200 g mac,200 g zahar,3/4 l lapte,2 linguri pesmet,100 g unt,vanilie sau vanilina.Mod de preparareSe spala macul cu apa rece, se pune apoi intr-o cratita si se toarna peste el apa clocotita. Se tine astfel cateva ceasuri. Se scurge de apa…

Gogosi cu Dulceata (Crafle) Gogosi cu Dulceata (Crafle)

Ingrediente500 g faina,50 g zahar,50 g unt,4 galbenusuri,25 g drojdie,1/2 lingurita sare,vanilie sau vanilina,lapte cat se cere.Mod de preparareSe moaie drojdia cu putin lapte cald si se amesteca cu 2 — 3 linguri de faina, astfel incat sa se obtina…

Director de firme

Dictionar culinar