Orez cu cascaval si sos de rosii

Ingrediente
3 cesti cu orez,
100 g unt,
150 g cascaval ras,
2 cesti cu apa,
3 linguri sos de rosii,
sare, piper

Mod de preparare

Se alege orezul si se spala bine. Se pune untul intr-o cratita pe foc sa se topeasca, apoi se toarna, orezul si se amesteca. Se toarna o ceasca de apa fierbinte si se adauga putina sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 15-17 minute. Cand apa a scazut si orezul este fiert, se amesteca 2-3 linguri sos de rosii mai gros cu cascaval ras si se pune intr-o cratita unsa cu unt. Se da la cuptor pentru 5-7 minute.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar