Cartofi la cuptor in stil mediteranean

Ingrediente
900 g cartofi taiati in sferturi
4 linguri ulei
2 linguri suc lamaie
8 catei usturoi necuratati
1 lingura sare grunjoasa
400 g rosii mici
150 g masline
1/4 lingurita rozmarin

Mod de preparare

Se incinge cuptorul. Se pun cartofii in tava aragazului, se adauga uleiul, sucul de lamaie, usturoiul si sarea si se amesteca bine. Se coace 20 minute. Se adauga rosiile, maslinele si rozmarinul si coaceti 40 minute sau pana ce cartofii se rumenesc si sunt crocanti.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar