Egrete din cartofi cu branza

Ingrediente
450 g cartofi curatati si taiati cubulete
50 g unt
75 g branza rasa
50 g faina
2 oua
2 linguri lapte
1 ceapa verde taiata
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa clocotita 6-8 minute. Se scurg si se amesteca cu 25 g unt si 60 g branza. Se asezoneaza si se lasa la racit. Se incalzeste 125 ml apa intr-o tigaie, impreuna cu untul ramas. Se adauga faina. Se fierbe la foc mic pana ce compozitia se starnge. Se lasa la racit 2 minute. Treptat se bata in amestec ouale si laptele pana ce acesta devine moale. Adaugati amestecul de cartofi.

Se incinge uleiul. Se toarna cu lingura compozitia in ulei. Se servesc fierbinti cu ceapa verde si branza deasupra si su sos Salsa.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Rulouri de vinete cu rosii Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert,…

Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Director de firme

Dictionar culinar