Bautura din pepene galben

Ingrediente
pepene de 1/2 kg
doua pahare de apa fiarta si racita
o lingura de sirop de macese

Mod de preparare

Se ia un pepene de 1/2 kg, se curata de coaja, se taie in bucati si se da prin sita. Se amesteca cu doua pahare de apa fiarta si racita si o lingura de sirop de macese. Se pune bautura in pahare inalte si se serveste cu cuburi de gheata. Se orneaza cu bucatele de pepene galben

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Socata Socata

Ingrediente11 litri apa,10 g drojdie,5 lamâi,600 g zahar,600 g miere,10 palarii de floare de soc (merg si flori uscate),mirodenii,dupa gust: vanilie, scortisoara, nucsoara.Mod de preparareLamâile se taie-n patru, se storc un pic peste flori,…

Cocktail de fructe si morcov Cocktail de fructe si morcov

Ingrediente4-5 mere ionatane,2 pere bine coapte,3 gutui,1/2 kg de morcov,3-4 caise sau piersici din compot,zeama de la doua lamaiMod de preparareGutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele).…

Director de firme

Dictionar culinar