Limonada

Ingrediente
150 g zahar, 2 lamâi mijlocii, 6 pahare apa.

Mod de preparare
Se pune zaharul într-un vas foarte curat. Se toarna apa rece deasupra, amestecând pâna se dizolva zaharul. Se adauga putina coaja de lamâie, taiata numai din partea galbena si zeama de lamâie. Se acopera si se pune la gheata câteva ore. Înainte de a servi se strecoara, adaugând în pahare si câte o felie subtire de lamâie.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Socata Socata

Ingrediente11 litri apa,10 g drojdie,5 lamâi,600 g zahar,600 g miere,10 palarii de floare de soc (merg si flori uscate),mirodenii,dupa gust: vanilie, scortisoara, nucsoara.Mod de preparareLamâile se taie-n patru, se storc un pic peste flori,…

Cocktail de fructe si morcov Cocktail de fructe si morcov

Ingrediente4-5 mere ionatane,2 pere bine coapte,3 gutui,1/2 kg de morcov,3-4 caise sau piersici din compot,zeama de la doua lamaiMod de preparareGutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele).…

Director de firme

Dictionar culinar