Cocktail de fructe si morcov

Ingrediente
4-5 mere ionatane,
2 pere bine coapte,
3 gutui,
1/2 kg de morcov,
3-4 caise sau piersici din compot,
zeama de la doua lamai

Mod de preparare

Gutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele). Perele se zdrobesc (crude) in mixer sau cu furculita, iar din morcov se stoarce zeama (prin radere si presare sau cu ajutorul storcatorului de fructe). Se amesteca bine totul, se adauga zeama de lamiie, iar daca Cocktailul este prea gros, se completeaza cu zeama de compot.

Servire: Se serveste rece.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Socata Socata

Ingrediente11 litri apa,10 g drojdie,5 lamâi,600 g zahar,600 g miere,10 palarii de floare de soc (merg si flori uscate),mirodenii,dupa gust: vanilie, scortisoara, nucsoara.Mod de preparareLamâile se taie-n patru, se storc un pic peste flori,…

Cafea la nisip Cafea la nisip

Ingredientezahar, cafeaMod de preparareIntr-un flingean (vas din cupru de marimea unui lighean) se infierbanta bine aprox. 2-3 kg nisip. In el se asaza ibricul de cupru care este dimensionat pentrut maxim 2 cafele. Cand apa ajunge aproape de fierbere…

Director de firme

Dictionar culinar