Rulouri de vinete cu rosii

Ingrediente: 6 vinete, o ceapa, doua oua, o lingurita de mustar, salata verde, 75 g seminte de susan, 200 ml ulei de floarea-soarelui, o lingurita de suc de lamaie, rosii cherry, sare, piper, cimbru, marar.

1. Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert, unul crud, mustar si 180 ml de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, iar la sfarsit se adauga o lingurita de suc de lamaie ca sa aiba un gust acrisor.
2. Trei vinete se coc pe plita, se curata de coaja si se toaca marunt. Restul de vinete se spala, se sterg cu un servet si se taie in felii subtiri pe lungime.
3. Se unge un gratar cu restul de ulei si se grileaza feliile de vinete pe ambele parti.
4. Ceapa curatata de foi se spala si se toaca marunt, apoi se amesteca bine cu vinetele coapte taiate cubulete.
5. Se adauga semintele de susan, sarea, piperul si maioneza cat sa iasa o pasta potrivit de moale.
6. Cu aceasta pasta se umplu feliile de vinete grilate, se ruleaza si se prind cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Se servesc alaturi de salata verde si rosii cherry, presarate cu cimbru tocat.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Vinete gratinate Vinete gratinate

Ingrediente3-4 vinete1 lingura untulei150 g branza2 cepe500 g rosii2 linguri faina3-4 catei usturoi1 lingurita zaharfoaie de dafin, cimbru, sare, piper1 lingura pesmetMod de preparareSe taie vinetele felii, se pun la scurs 30 minute. Se incinge uleiul…

Egrete din cartofi cu branza Egrete din cartofi cu branza

Ingrediente450 g cartofi curatati si taiati cubulete50 g unt75 g branza rasa50 g faina2 oua2 linguri lapte1 ceapa verde taiataulei pentru prajitMod de preparareSe fierb cartofii in apa clocotita 6-8 minute. Se scurg si se amesteca cu 25 g unt si 60 g…

Director de firme

Dictionar culinar