Ciuperci cu fasole verde la cuptor

Ingrediente
1 kg ciuperci
2 linguri de ulei de masline cu boia de ardei iute
1 kg fasole verde
2 cepe
usturoi pisat
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala, se taie bucatele si se calesc in apa cu sare dupa gust;

Se spala fasolea, se rupe bucati, se fierbe si se scurge;
Se taie ceapa pestisori si se caleste in ulei 3 minute;

Se pregateste o tava tapetata cu pesmet in care se pun ciupercile amestecate cu fasolea verde, iar deasupra se pune ceapa calita si se lasa la cuptor 20 minute;

Se scoate din cuptor, se lasa la racit, se serveste cu mujdei de usturoi.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Chiftele de post Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri fainaCartofii se curata si se pun la fiert. Separat, se pune la fiert orezul.. Ceapa tocata se caleste…

Dovlecei prajiti Dovlecei prajiti

Ingrediente: 750 g dovlecei mici, 1 ceapa verde taiata marunt, 1 foaie de dafin, 1/4 lingurita nucsoara rasa, sare, piper negru macinat, 1/4 l apa, faina, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se indeparteaza extremitatile…

Director de firme

Dictionar culinar