Terci de ovaz/ de grau

Ingrediente: 1 pahar fuigi ovaz / 1 pahar fulgi grau, 2-3 pahare apa, ½ lingurita sare.

Se fierbe 30-40 minute/ se fierbe 1 ora la foc mic.
Un jumătate pahar nuci taiate, 2 linguri miere, 3 linguri stafide, 1 pahar lapte se adauga. Se consuma cu fructe proaspete sau conservate.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Clatite cu branza Clatite cu branza

IngredientePentru clatite,1 ceasca smântâna,1 lingura brânza rasa.Umplutura: 300 g brânza,1 lingura smântâna,1 ou,1 lingurita faina,sare.Mod de preparareSe fac 16 — 18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat…

Budinca de orez cu mere Budinca de orez cu mere

Ingrediente500 g mere,2 linguri unt topit,4 linguri zahar,1 ceasca orez,1 lingura pesmet,un praf de sare.Mod de preparareSe curata merele, se taie felii si se inabusa intr-o cratita cu putin unt si zahar, dupa gust. Nu se tin sa scada prea tare. Cojile…

Director de firme

Dictionar culinar