Supa de ciuperci

Ingrediente:
2 cani ciuperci taiate marunt,
2 cepe mari taiate marunt,
1 lingură ulei,
4 cani apa,
1 cana lapte,
2 linguri faina,
1 lingurita sare,
patrunjel taiat marunt.

Ciupercile si ceapa se innabusa la foc mic in putina apa si o lingura de ulei. Dupa aceea se adauga restul ingredientelor, restul de apa si o mana de patrunjel taiat marunt. Se lasa la fiert 5-10 minute.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Supa Minestrone Supa Minestrone

Ingrediente1 l apa, 200 g fasole uscata, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mica, o mana de fasole verde, 2 cartofi, 1/2 varza mica, 1 conopida mica, 1 dovlecel, 3 rosii sau 2 linguri bulion de rosii, 100 g macaroane, 200 g branza telemea, 2 linguri de ulei,…

Bors rusesc Bors rusesc

Ingredientesfecla rosie (500 g), telina (1), praji (2), morcovi (3), patrunjel (1), varza (1/2), ulei(3 linguri), faina (1 lingura), bulion (3 linguri), dafin (1 foaie), marar, sare, smantana (1 pahar)Mod de preparareZarzavatul se curata, se spala si…

Director de firme

Dictionar culinar