Gofre cu pulpa de soia

Ingrediente
2 si 1/4 cesti apa,
1 si 1/2 cesti fulgi de ovaz,
1 ceasca pulpa de soia,
1/2 lingurita sare.

Mod de preparare
Toate ingredientele se prelucreaza cu mixerul pentru a forma un aluat. Se baga in cuptor circa 12 minute, in forme de gofre.

Variatie: Aluatul se poate indulci cu stafide taiate fin.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Aluat de Placinta Aluat de Placinta

Se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune uleiul, sarea si o ceasca de apa calda. Se amesteca intai cu lingura, iar cand incepe aluatul sa se prinda, se framanta cu mana.

Aluat de pizza Aluat de pizza

Drojdia de bere se freaca cu zahar, peste care se adauga 3-4 linguri de apa calda si o lingura de faina, se lasa un sfert de ora.

Director de firme

Dictionar culinar