Foi rulada

Ingrediente
oua ­ 6 bucati
zahar ­ 150 g
faina ­ 200 g
apa ­ 50 ml
ulei 30 ml

Mod de preparare
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul sub forma de ploaie. Galbenusurile se omogenizeaza, se pun peste albusurile batute spuma si se adauga faina sub forma de ploaie. Se amesteca lejer pana se încorporeaza faina. Compozitia obtinuta se întinde pe coli de hartie si se introduce la cuptor la temperatura moderata, pana capata o culoare rumenie. Se prafuiesc cu faina si se suprapun. Hartia se scoate cu cateva secunde înainte de întrebuintare. Se pot umple cu diferite creme, fara sa fie necesara însiroparea.

Nu sunt comentarii la acest articol!

Adauga un comentariu

Comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau ura vor fi sterse. Ii încurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Introdu numarul din imagine:
security
Aluat de placinta cu mere,nuci sau branza de vaca Aluat de placinta cu mere,nuci sau branza de vaca

Ingrediente1 pahar mare (de apa) cu faina1 pahar mic (de vin ) cu smantana1 ou intreg1 lingurita zahar pudraMod de preparareSe face un aluat si se intinde cu sucitorul de marimea unui deget. Separat: 1 pahar mare de faina, un pahar mic cu untura, margarina…

Foi pentru prajituri Foi pentru prajituri

Ingrediente3 oua intregi7 linguri ulei7 linguri zahar1 lingura amoniac1 lingura otetfaina cat cuprindeMod de preparareSe freaca ouale cu uleiul, se adauga zaharul, amoniacul, otetul si apoi faina. Se imparte in 5 foi care se coc pe dosul tavii. Se pudreaza…

Director de firme

Dictionar culinar